Geïnteresseerd in een Tazzo Huisparty? Klik hier voor meer informatie!

Bag 2 Bag

Ben jij altijd op zoek naar de mooiste tassen en de hipste portemonnees? Dan zal je ongetwijfeld al eens van het trendy merk Bag 2 Bag gehoord hebben. Dit Nederlandse bedrijf timmert de laatste jaren flink aan de weg en maakt damestassen, portemonnees en accessoires in een zeer onderscheidende stijl.

Artikelen van Bag2Bag zijn direct te herkennen aan de tijdloze ontwerpen, waar subtiele eigentijdse invloeden aan zijn toegevoegd. Het merk brengt twee keer per jaar een geheel nieuwe collectie uit, waardoor liefhebbers van tassen, portemonnees en accessoires altijd over de laatste ontwerpen kunnen beschikken.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Als typisch Nederlands merk heeft Bag 2 Bag kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het label kiest in vrijwel alle gevallen voor leer of suède als basismateriaal, uiteraard van de allerhoogste kwaliteit. In combinatie met de tijdloze uitstraling zorgt dit ervoor dat artikelen lange tijd meegaan en zelfs na vele jaren niet aan kwaliteit inboeten.

Ook functionaliteit speelt in de visie van het bedrijf een belangrijke rol. De ontwerpers koppelen een modieus uiterlijk aan een praktische indeling, zodat de producten in het leven van de gebruiker bijna onmisbaar zijn. Welke spullen je ook mee moet nemen: in een artikel van Bag2Bag is er vrijwel altijd ruimte voor.

Bag 2 Bag portemonnee

Op de website van Tazzo.nl vind je diverse Bag2Bag artikelen, waaronder damesportemonnees in verschillende kleuren. Ben jij op zoek naar een portemonnee met een klassiek uiterlijk? Dan zal dit model van bruin leer je zeker bevallen. De warme kleuren aan de binnen- en buitenzijde zijn tijdloos en gaan je daarom nooit vervelen.

Hou jij van de typische uitstraling van leer maar wil je qua kleur wel eens wat anders? Dan is de ietwat modernere, grijze variant wellicht een betere keuze. Welke kleur je ook kiest: beide modellen bevatten talloze handige vakjes, waardoor je al je pasjes en briefgeld gemakkelijk op kunt bergen. Daarnaast is het speciale vak voor muntgeld afsluitbaar met een stevige rits.

Neem contact met ons op

Bag2Bag online shop

Bij Tazzo.nl actualiseren we regelmatig ons assortiment, waardoor we altijd over de nieuwste artikelen beschikken. In combinatie met onze lage prijzen maakt dit ons tot jouw ideale online Bag 2 Bag shop. Voor de echte koopjesjagers hebben wij ook nog eens een speciale sale afdeling op onze website, waardoor je producten nóg voordeliger op de kop kunt tikken.

Op al onze artikelen heb je standaard 14 dagen retourrecht, waardoor online bestellen bij ons geheel risicoloos is. Per bestelling betaal je slechts €2.95 verzendkosten en omdat wij alles uit voorraad leveren, heb je jouw spullen al binnen 2 werkdagen in huis. Meer weten? Neem dan contact op via info@tazzo.nl.