Geïnteresseerd in een Tazzo Huisparty? Klik hier voor meer informatie!

Maii

Maii is een trendy merk dat in Nederland steeds meer bekendheid verwerft met unieke designs voor uiteenlopende artikelen zoals tassen en portemonnees. De tijdloze ontwerpen en kleurrijke patronen geven de spullen van Maii een geheel eigen karakter, waardoor deze door veel mensen in één oogopslag herkend worden.

De producten van Maii vallen niet alleen op door hun onderscheidende uitstraling, maar staan bij kenners ook bekend om de hoge kwaliteit. Maii tassen en portemonnees worden namelijk gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer en gaan hierdoor vele jaren mee. Daarnaast zijn veel artikelen huid gemêleerd, wat jou verzekert van die typische uitstraling die het bedrijf zo kenmerkt.

Maii tassen online zoals Shopper en Sabbag

Met name de tassen van het merk zijn zeer geliefd onder Nederlandse vrouwen. Ben jij ook op zoek naar een originele Maii tas maar weet je nog niet aan welk model je de voorkeur geeft? Bekijk dan op je gemak het uitgebreide aanbod op de website van Tazzo.nl, waar je de nieuwste en populairste tassen tegen zeer aantrekkelijke prijzen op de kop kunt tikken.

Wij actualiseren onze voorraad regelmatig, waardoor de producten altijd aansluiten op de laatste trends en seizoenen. Momenteel is vooral de Maii Shopper tas erg in trek, die bij uitstek geschikt is als ruime tas om mee te winkelen of veel spullen mee te nemen. Een kleiner alternatief is de Maii Sab bag, die iets handzamer is en daarnaast een zeer strak uiterlijk heeft.

Maii portemonnee

Net zo mooi als de ontwerpen voor tassen, zijn ook de designs van elke portemonnee van Maii. Van frisse kleuren zoals roze, paars, blauw en geel tot de klassieke uitstraling van een bruine cognac kleur: het merk biedt voor elke vrouw wel een portemonnee die precies de gewenste uitstraling heeft.

Natuurlijk is ook de praktische kant van het ontwerp niet uit het oog verloren, want elke Maii portemonnee biedt meer dan genoeg ruimte aan pasjes, briefgeld en een diversiteit aan andere kleine zaken die handig zijn om mee te nemen. Speciaal voor muntgeld is er tevens een handige ritssluiting aanwezig.

Neem contact met ons op

Lage verzendkosten en snelle levering

Overweeg jij ook een Maii tas of portemonnee te bestellen? Dit kan via Tazzo.nl al vanaf hele lage prijzen. Kijk bijvoorbeeld ook eens in onze speciale sale categorie om geld te besparen met de beste aanbiedingen. Daarnaast betaal je voor elke bestelling slechts €2.95 verzendkosten en leveren wij standaard binnen 2 werkdagen.

Het kan soms lastig zijn om zaken online te bestellen en dit geldt uiteraard ook voor Maii producten. Voldoet een bepaald artikel niet aan jouw verwachting? Binnen 14 dagen kun je het gewoon aan ons retour sturen. Neem voor meer informatie of specifieke vragen contact met ons op via e-mailadres info@tazzo.nl.